resim
Tomáš Ujfaluši
Görev:Teknik Direktör
Takım:Bilinmiyor
Yaş:46
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 1321
    reyes ve forlan'la birlikte yer aldığı üçlü paketten sadece kendisi transfer edildiğinde üçün biri, kasap, en zayıf halka, kazma vs. türevi yakıştırmalar yapılmış, tabir-i caizse daha gelmeden itin götüne sokulmuştu çoğunluk tarafından.

    sonra big chief yææ:(

    şimdi sportif direktör olmuş da yine rerörerö almış yürümüş, o zaman kesin tutacak demektir. gittiği her takımda kaptanlık yapmış ve birçok dile hakim bu oyuncumuz belki de kurumsallaşma hamlemizin uluslararası ayağının önemli bir parçasını teşkil edecek kim bilir?

    adnan sezgin gibi yöneticilerden iyidir, ayrıca ben ujfalusi'nin gayet zeki ve karakterli birisi olduğunu düşünüyor, futbol bilgisine güveniyorum.

    ayrıca mancini kariyerinin son demlerinde o dönem leicester forması giyerken el altından fiorentina hocalığı teklifi alır ve ani bir kararla sezon ortasında futbolu bırakıp kısa süre sonra terim'in yerine mor menekşelerin başına geçer. ujfalusi'nin hikayesi de bu açıdan benzerlik gösteriyor sanki, her ne kadar süre almakta zorlansa da birden sparta prag formasıyla futbola veda edip kısa süre sonra bize sportif direktör oldu:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın