• 8996
    2013-2014 sezonunda ligde şampiyonluk ister gibi bir hali olmayan takımdır. en başta takım bunu isteyecek ki biz de bu amaca yönelik kafa patlatacağız, haksızlık olduğu vakit de takımımızı sonuna kadar savunacağız.

    kasımpaşa'nın maçlarını izlemediğim için kendileri hakkında yorum yapmayayım ama tabir-i caizse it gibi mücadele edip rakibi yıldıran, 90 dakika boyunca oyundan düşmeyen bir fenerbahçe gördükçe gerçekten üzülüyorum ve hakemler tarafından kollansalar ya da federasyon destekli olsalar dahi adamlar o çimlerin üstünde şampiyonluğu gerçekten arzular gibi bir mücadele veriyorlar.

    bizim takımın ruhsuzluğu ve bazı isimlerin bu ruhsuzluğa paralel ilerleyen düzenli saha içi beceriksizlikleri gerçekten üzüyor beni. takım canını dişine takmadıktan sonra benim için şampiyonluğun hiçbir önemi yok, ne yaparlarsa yapsınlar...

    ayrıca şu tarih itibariyle ligde 3. durumdalar. bunu korursak, en azından 3 puan önümüzdeki kasımpaşa'yı geçersek önümüzdeki sezon devler ligi garanti. bu sezon da açıkçası türkiye kupasını kazanalım diyorum. "kupa" hedefimiz bu olsun bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın