• 8987
    takımdaki arkadaşlığın gayet iyi olduğunu düşünüyorum. sorunu kimse net olarak söyleyemese de kadrosunun kötü olmasıdır. takımda kaliteli oyuncu sayısı çok ama bazı mevkilerde büyük eksikler var. kimileri buna kadro mühendisliği diyor ama laf kalabalığı yapmaya gerek yok kadro yetersiz. 4 4 2 oynuyoruz birbirini tamamlayan stoper ikilimiz olmadığı için çok gol yiyoruz. 3'lü stopere dönüyoruz bu sefer de kanatlarımız özellikle ligte yabancı kuralının etkisiyle çok yetersiz kalıyor. hücum zenginliği yaratamıyoruz.

    takımda yekta, ceyhun, eray, yiğit gökoğlan gibi hiç kullanmadığımız ayarımız olmayan futbolcular var. selçuk gibi kaliteli dediğimiz sınıfa giren oyuncular kötü maç çıkardığında bu yüzden takımı çok etkiliyor
    2011/2012 sezonunda sadece ligte mücadele etmemiz sahip olduğumuz oyuncu grubunun yaş katkı oranı gibi etmenler sayesinde takıma maç kazandıran oyuncu sayısı çok fazlaydı. engin, emre, elmander, baros, necati vs...

    bu sene ise kadroda maça etki etmeyen formu düşük olan veya yeteneği kısıtlı olan adam sayısı çok. selçuk, drogba, sneijder'den biri kötü oldu mu maçı kazandıracak performans gelmiyor hiçbir oyuncudan. yedek kulübesinin hali çok kötü. eboue, burak çok formsuz.

    kadroya direk etki edecek özgüven sorunu olmayan yerli transferlerle kadroyu güçlendirmeliyiz. galatasaray takımında oynamayı hakeden yedekten girince oyuna etki edecek transferler yapmalıyız. alternatif ve kalite düzeyini arttırmalıyız.
    (bkz: turgut doğan şahin)
    (bkz: tarık çamdal)
    (bkz: ömer bayram)
    (bkz: ömer toprak)
    (bkz: eren derdiyok)
    benim aklıma gelen birkaç isim. bu transfer dönemi ha geliyor ha geldi ha gelecek bekleyişiyle heba olmamalı çalışmalara şimdiden başlanmalıdır.
    ah ulan gaassaray...
App Store'dan indirin Google Play'den alın