• 8976
    futbolcularının maç seçmemesi lazım. bütün rakamlar, burak yılmaz, sabri vs. bütün tartışmalarımız hikaye. uzun yazılara, derin analizlere, futbolcu ve taktik önerilerine ihtiyacı yok bu takımın.

    tekrar tekrar söylemekte fayda var. bu takımın sorunu konsantrasyon kardeşim. herhangi bir takımda kötü gidişat esnasında reaksiyon göstermesi ve takımı ateşlemesi beklenen oyuncu kimdir? o takımın kaptanıdır. ne yaptı allah aşkına bizim kaptanımız bu maç. he selçuk inan'dan desteğini bir maçla kesenin zaten bir tarafı yamulur, yapmak istediğim kendisini fütursuzca eleştirmek değil, sadece sezon başından beri performansında bir düşüş var ve bu düşüşün mental olduğu izlenimi uyanıyor galatasaraylı futbolseverlerde.

    futbol takımı cemaatse, kaptan da imamdır. imam osurursa cemaat malum. sezon başından beri reaksiyon beklediğimiz futbolcular maalesef uyuyorlar.

    ben yine de bu takımın gereken reaksiyonu gösterebilecek güçte olduğuna inanıyorum. fenerbahçe'nin lastiğinin patlamasıyla - umarım - bu takım hala şampiyon olabilecek güçte ve konumdadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın