resim
Tomáš Ujfaluši
Görev:Teknik Direktör
Takım:Bilinmiyor
Yaş:46
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 1291
    sportif direktörlük görevi için düşünülüyorsa bence 10 numara olur.
    florya'nın işleyişi? afedersiniz ama yıllardır süregelen işleyiş bizi nereye götürdü? dünya kulübü mü olduk, yoksa kalıcı olmayan başarıların kulübü mü? artık bazı şeylerin değişmesi gerekiyor. o florya'nın işleyişi biraz sakattır, biliriz biz. jardel olayları, 2. ft dönemi olayları, 1. hagi dönemi, feldkamp dönemi, en son olarak 8.'liğe götüren yeniçeri isyanı...

    florya'nın işleyişini, ezberleri değiştirmek gerekiyor açıkçası. kulüp çok daha farklı bir düzene sokulmalı ki, şu "genç yetenek" olarak görülüp zerre ilerlemeyenlerin hikayeleriyle dolup taşmayalım artık. arda efendi gibi kendine bakmayan, gittiği gibi kendini toparlayan insanlarla dolmasın artık kulüp.

    bazı şeyleri değiştirmek gerekiyor, bu da genç türkiye cumhuriyeti devrimi gibi radikal değişikliklerle olacak. mancini geldi, iyi güzel, ortalamanın çok da üzerinde bir ekibi var. bunun yanında sportif direktör gelecekse, avrupa'nın da işleyişine hakim, oyunculara liderlik edebilecek, futbolun içinden biri gerekiyor.

    özellikle ekliyorum, "ben galatasaray'a hakimim" kafasındaki, her şeyi en iyi bildiğini sanan kafalar takıma bulaştırılmamalı.

    artık bazı şeyler değişmeli.
    umarım ujfa ile bir adım daha atarız bu konuda, mancini'den sonra.
App Store'dan indirin Google Play'den alın