resim
Kazım Ersun Yanal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Amed SK
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
  • 350
    bu sene gectigimiz sezonlara göre daha sansli bir takim calistiriyor. daha önce calistirdigi ve erken form tutan takimlarinda pili biten oyuncularinin yerine koyacak pek fazla oyuncusu yoktu. ama fenerbahce'de durum böyle degil. fenerbahce'de, her ne kadar fethiyespor'a yenilmis olsa da guzel bir yedek kadro var. simdi tek tek isim vermeye gerek yok ama bu oyunculardan bazilarini dönem dönem takima monte edebilir ersun hoca.

    takim halinde bir cökus yasamaz ve mumkun oldugunca bunu bireysel performans dalgalanmalarina dönusturebilirlerse, ersun yanal bu kez mutlu sona cok daha fazla yaklasabilir. önemli olan yedek oyunculardan as takima koyunca pek de siritmayacak oyunculari hazir tutmak. son dakika golleri sans gibi görunebilir ama topu rakip bölgeye tasiyip o bölgede cevirebilmek icin saglam kondusyon gerekir.

    dilerim tipik ersun yanal cökusunu takim halinde gecirirler. yoksa cogumuz hayal kirikligina ugrayabilir. federasyon, medya ve mhk'yi de unutmamak lazim. 2-3 maca tesir etseler yeter fener'e.
App Store'dan indirin Google Play'den alın