• 292
    az önce tekrarını izlediğim muhteşem maç. büyük ihtimalle ne zaman görsem izleyeceğim bir maç oldu. allahım gol! allahım gol!

    bu galibiyet öncelikle bu taraftarındır. tüm galatasaraylılarındır. sezon başından bu yana hiç beklemediğimiz travmalar yaşadık. adalet beklemiyorduk zaten. buralara uğramıyor o kavram. iktidarıyla, şikecileriyle, içimizdeki kötü-basiretsizlerle bir sezon heba mı olacak diyorduk. ama hep bu maç vardı kafalarda. her şeyin değişebileceği bu maç. işte oldu. yine hakettiğimiz yerdeyiz.

    muslera: kalede olması bile yeter. öyle bir güven veriyor ki hem savunmaya, hem de bize. oyle bir korkutuyor ki rakibi. nasılsa tutar bu herif, vurmayayım dedirtiyor rakiplere. aslanım benim.

    eboue: bu takımın sağ beki o. kesinlikle o. bir kere yerini kaybetmedi şu maçta. evet zemine takıldı, yerden oynamaya çalıştı saçmasapan kimi zaman ama yine de iyiydi.

    chedjou: yanında ağır-oturaklı bir stoper olunca nasıl bir süpürücü olduğunu gösterdi.

    gökhan: sen kocaman yürekli bir adamsın. ne güzel bir insansın. ne kadar iyi oynadın. çok seviyorum seni gökhan zan. çok ama! o maç sonu konuşmandaki titreyen sesine kurban!

    semih: kardeşimiz, evladımızsın ama sanma ki seni sırf bunun için seviyoruz. karşında llorente ve tevez varken 40 yıldır bu maçları oynuyormuşçasına soğukkanlı ve iyi oynadığın için de seviyoruz seni semih.

    riera: bu takımda futbolu en çok bilen 5 topçu say deseler kesinlikle biri sensin riera. 6 yabancı kuralında sahada muhakkak olması gereken 6. topçumuzsun.

    melo: maçın adamı. sezonun adamı. melo varsa takım eksik değildir. o kadar! önüne geleni ezişine kurban!

    selçuk: yetenekli ayaklar ama önce beyin. düşünmeyi bilen tek türk topçususun kaptan. mükemmel oynadın yine. mü-kem-mel.

    sneijder: bunun için geldin. bu maçlar için kalacaksın bizimle. sezon başından beri iyiydin, iyi olduğun gibi geri döndün. allahım gol! gol gol gol! türkiye, arena, istanbul, istanbul ayağa kalktı seninle. hiçbir şey farketmez, çünkü sen vardın, çünkü gol vardı.

    burak: senin zeminin değildi. senin maçın da değildi. ama öyle bir mücadele ettin ki taraflı tarafsız herkesin saygısını bir kez daha kazandın.

    drogba: yine yaptın yapacağını! gerçek bir profesörsün sen!

    umut: bu gruptan çıktıysak bunun yarısı senindir aslanım. yine vardın golde. her şeyi hakediyorsun.

    iyi ki galatasaraylıyım be! iyi ki!
App Store'dan indirin Google Play'den alın