Türkiye Kupası 4. Eleme Turu Maçı
19:00 Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena
8 - 7
Penaltılar Sonucu
  • 203
    2 gün önce lig maçı yapmış, oynayacağı kupa maçının hemen 3 gün sonrası lig maçına çıkacak, o maçtan 4 gün sonra tur için şampiyonlar ligi maçına çıkacak, özetlersek; 9 günde 4 maça çıkacak takımı alt lig takımına as kadro ile çıkarmasını kimse beklemiyordu herhalde. burada hemfikiriz.

    yedek oyuncular ile çıktığı maçta eleştirilen mancini'nin sürdüğü kadro şu şekildedir; ufuk, dany, gökhan, ceyhun, hakan, yekta, aydın, engin, emre, bruma, amrabat.

    geçen yıl elendiğimiz 1461 trabzon maçında çıkan kadro ; ufuk ceylan, sabri sarıoğlu, cris, gökhan zan, çağlar birinci, hamit altıntop (dk.56 nordin amrabat), ceyhun gülselam (dk.73 yekta kurtuluş),engin baytar, emre çolak, johan elmander, sercan yıldırım (dk.14 aydın yılmaz)

    kadrolara bakıyorum da aşağı yukarı aynı isimler. peki bu adamları, yani yedek olacak, rotasyona gidilebilecek bu isimleri takıma kim almıştır ?
    almıştır, tutar-tutmaz, oynar veya oynamaz bunlar ayrı konular. o sene için yapılacak pek birşey yoktur, boynumuzu eğeriz.
    peki bu adamları bu takımda kim tutmuştur ? transfer sezonu denilen bir olay var bilmem farkında mısınız; bu adamlar galatasaray'a kazık çakmamıştır, çakamazlar. layık değillerse kapıyı gösterir, yolu tarif edersiniz.

    sezon başı yapılan, daha doğrusu kulübemize yapılmayan transferlerin, gönderilmeyen oyuncuların suçluları vardır. ama bu konuda mancini'nin tek suçu yoktur..
App Store'dan indirin Google Play'den alın