• 167
    (bkz: #1352557)

    no'lu entrysi tartışmaya açıktır.

    peşinen belirteyim terimspor'lu biri değilim. şu an galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda ise mevcut yönetime, teknik heyete ve futbolcularımıza destek vermeliyiz. sürekli fatih terim demek bize yarardan çok zarar getirecektir.

    ama açıkcası yazarın yazdıklarına da tamamen katılamıyorum.

    fatih terim karakter olarak çok zayıf bir insandır. hoca kaç yaşına gelmişsin kamera görünce şeklin şemalin değişiyor. ben bu tip bir insanın "aslolan galatasaray" dediğinede inanmam, galatasaray'lı olduğuna da inanmam. fatih terim egoist insanın tekidir.

    ama şu bir gerçek ki fatih terim'in başarılarına laf uzatmak, transfer yaptı diye başarısını gölgelemek ayıptır.

    fatih terim bir galatasaray efsanesidir. kısıtlı bütçeye rağmen elindeki oyunculardan mükemmel verim almıştır. hangimiz selçuk'un, engin'in, elmander'in harikalar yaratarak bize açık farkla şampiyonluğu getireceğini öngörebilirdi. bu oyuncuların bu derece hırslı ve motive oynamalarının en büyük sebebidir fatih terim'in cesur futbol anlayışı.

    takım kimyasına en uygun hoca şu dönemde fatih terim idi. sen onu yollarsan çok büyük risk alırsın ve başarısız olursun sayın ünal aysal.

    yazar fatih terim'in galatasaray'ın menfaatlerini düşünmediğini söylemiş. sonuna kadar katılıyorum ama sırf bu yüzden ona cephe almak mantıksız ve saçmadır.

    ben fatih terimden kat be kat daha fanatik bir galatasaraylıyım. senin mantığınla ben geçeyim takımın başına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın