• 1944
    herkes futbol takımından yakınıyor ama bu takımda sorunlar çok daha büyük. bir kere dudley sakatlandığından beri takımın elle tutulur bir 4 numarası yok. marko'nun sakatlığı ve domercant'ın kötü oyunuyla beraber dış şut sorunumuz var. hairston takıma ısınamadı onun maç temposunu bulması bir ayı alır. gordon sakatlandığından beri takımda içeri penetre eden rakip savunmanın dengesini bozacak dış savunma direncimizi arttıracak adamımız da yok. içeri penetre edebilen sinan bile göze çarpıyorsa sıkıntı büyük demektir.

    elimizde şöyle bir kadro rotasyonu var:

    arroyo-ender-engin
    sinan-göksenin(euroleague'de domercant)
    hairston-cenk
    erceg-macvan
    bonsu-furkan

    sinan ve göksenin'in dış şutu zaten problemli. o yüzden engin'in form tutması önemli. domercant'ı sakatlığı vurmuş bundan sonra bence daha form tutamaz. erceg sene başında kötüydü bir ara patlama yaptı ondan sonra ne oldu anlamak imkansız. ısınmalarda bile şut sokamıyor. zaten sert bir oyuncu değildi şimdi dokunsalar ağlayacak. macvan mücadele ediyor ama vasat bir oyuncu. arroyo'ya bu aralar bir haller oldu. sorumluluktan kaçıyor. kafası hiç buralarda değil. bu takımın en önemli oyuncusu olarak kendini düzeltmesi lazım.

    velhasıl kelam sene başında fenerbahçe ile final oynar denen takım görüntüsünden şu an uzağız. efes avrupa'da fena değil ama o yerli rotasyonla ligde bir yere kadar götürürler. banvit şu an bizim bir adım önümüzde. rotasyonumuzda ki oyuncular oturursa banvit'i geçeriz. ama fenerbahçe ile mücadele edebilir miyiz o şu an da muallakta. biraz daha bekleyip göreceğiz. en son olarak ne olursa olsun 23 yıl sonra şampiyon yapan hocamız ergin ataman'a saygım ve güvenim sonsuz. ama onun da nerede doğru nerede yanlış yaptığını görüp ona göre değişiklikler yapması lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın