2013-14 UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off 5. Maçı
Santiago Bernabeu
4 - 1
  • 378
    öncelikle bazı pozisyonlarda soru işareti taşıyanlara şunu söyleyelim. umut bulut'a ramos'un yaptığı hareket kırmızı karttır. ramos, umut bulut'u sol kolunu çekmek suretiyle durduruyor. azı-çoku yoktur bu işin, gole giden adamın bariz gol şansı varsa ve çekersen kırmızıyı görürsün. ben, bırakın galatasaray'da, tüm türkiye'de umut bulut kadar işine saygılı, disiplinli ve çalışkan en fazla iki-üç oyuncu daha sayabilirim, bu bakımdan örnek kişiliktir. ona sahtekar diyene yazıklar olsun diyorum! onun taraftarlığından utanıyorum!

    ikinci pozisyon ise bence maçın kader anı: umut bulut'un attığı ikinci gol. o pozisyonda ofsayf bayrağı kalktı ama, dikkatle izlenirse madrid'in sağ beki ofsaytı bozuyor. yani temiz gol sayılmadı. 1-2 öne geçecektik ve maç o dakikadan itibaren çok farklı şekillenebilirdi... daha gömülü oynayıp, burak'ı oyuna sokarak kontralarda etkili olabilirdik...

    maç performansına gelirsek: ilk yarı iyi sayılacak bi' oyun oynadık. ama, ikinci yarı tam anlamıyla berbattık. eray ilk iki golde 100% hatalı. bu seviyelerin çok uzağında maalesef. ben kendisini muslera'nın milli takımdan rötarlı döndüğü zaman ilk kez canlı izlediğimde çok eksik olduğunu görmüştüm. aykut'un bu takımda yeri yok ama, şu durumda aykut'u kendisine her türlü tercih ederim. amrabat kredisini bitirdi. dany'i sol bek oynatmak mancini adına hataydı. riera kesinlikle o bölgede çok daha iyi bi' oyuncu.

    10 kişiye karşı alınan 4-1 çok ağır bi' sonuç oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın