resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 2577
    kayserispor'da iki-üç çalım attı, altyapısı da hollanda destekli diye inat edildi sanırım transferinde... tamam transferi istenebilir, takımda görmek/denemek belki işimize gelebilirdi ama hakettiği bonservis ücreti bu değildi.
    bruma'ya da yüksek ücret verildi; tutmayabilir, kötü de oynayabilir ama en azından yetenek var çocukta, avrupa'nın gözü üzerinde, portekiz üzerine titriyor çocuğun.
    yatırım biraz risk işidir. ama amrabat transferinde yatırımın y'si yoktu bence, çünkü hazır futbolcu olarak düşünülmüştü. ki artık öyle olmadığı çok aşikar. yazık oldu. elden çıkarmaya çalışsanız talibi olur mu bilemiyorum, belki bedava isteyen çıkar.

    amrabat'ın galatasaray'a transferine karşı değildim lakin o ücretle transferine karşıydım. o bonservis ücreti bence skandal idi ve galatasaray'a yapılan en büyük kötülüklerden biriydi. artık sorumluları kimse vebalini öderler umarım.

    edit: sanırım amrabat'ı galatasaray'a transfer edenlerden biri sözlükte yazar, yazım hoşuna gitmemiş. saygı duyarım ama o vebali ödeyin olur mu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın