resim
Eray İşcan
Takım:-
Mevki:Kaleci
Yaş:32
Boy:1.97
Uyruk:Türkiye
  • 365
    her yerde, herkese söyledim sıkıntı kendisinde değil onda kaleci ışığı gören onu kaleci olmaya iten antrenöründedir. kendisinin hiç bir suçu yoktur. bugüne kadar oynadığı tarihini tam hatırlamıyorum şampiyonluk maçı olan sivasspor maçı, oynadığı türkiye kupası maçları, kophenag maçı, fenerbahçe ve dün akşamki real madrid maçında kalesine gelen topa en ufak bir refleks göster(e)memiş, elini dahi kaldıramamış ve kalesine gelen topların 3/2sini gol olarak görmüştür. bir kalecinin tabi ki bu yaşta muslera kadar bir refleks göstermesini bekleyemeyiz ama en azından her topu izlememesi lazımdır. velhasıl kendisine en ufak kızgınlığım yoktur. yalan söylemeyeyim ufakta olsa kendisininde suçu vardır ama asıl suçlu onu kaleci diye tanımlayan, onda kaleci ışığı gören sadece boyu uzun diye kaleye geçmesini telkin eden ilk antrenöründe onu izleyipte florya'ya getiren vatandaştadır. ha bir suçlu daha var tabi türkiye'nin en büyük spor kulübünde 2. kalecisi olmayan bizleri kaleci vasfı "0" yazıyla "sıfır" olan bu arkadaşa muhtaç bırakan ve hemen hemen her mevkide bir alternatifi bulunmayan ve kimi mevkilerde as oyuncusu bile bulunmayan takımı yaratandadır. ne diyelim.

    kendisine kişisel tavsiyem yaşı genç; şimdi hazırlanmaya başlasa istanbul olmasa dahi iyi bir üniversitede 4 yıllık bir bölüm kazanabilir ve en azından becerebileceği bir meslek sahibi olabilir.

    edit *: bizi galatasaray'ı bıraksın asıl umut bulut'un hakkını nasıl ödeyecek. umarım onunla helalleşir yoksa neredeyse maç içerisinde 1 saniye durmamış umut bulut göre bir kere elini topa uzat(a)mamış bu genç arkadaşımız büyük bir kul hakkının altına girmiş bulunmaktadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın