• 8712
    bu sezon, biz büyük galatasaray taraftarlarının, beklentilerin maalesef çok altında kalmış ve köklü bir değişime ihtiyacı olan takım. tıpkı 2 sezon öncesinde oldugu gibi.

    özetle değerlendirmek gerekirse; şahsi fikrim formda ya da hırslı olan tek oyuncunun, maalesef felipe melo oldugu yönünde, selcuk inan, muslera gibi isimler bile bu sezon beklentilerin altında oynuyor.

    sol bek, sağ açık transferi devre arası için gündemde ama bana kalırsa, '' muslera, selcuk inan, felipe melo, bruma, umut, wesley ve drogba '' as takım için, aydın yılmaz, gökhan zan, semih kaya, hamit altıntop'da yedek takım için kalan isimler olup, geriye kalan bütün isimler gönderilmeli, bir kısmı da kiralanmalı. burak yılmaz'ın, tek forvetli sisteme yönelik oynadığımız için gönderilmesinden yanayım, yoksa gönderilmemeli.

    altyapıdan veyahut yerli genç oyuncular ile yabancı tecrübeli isimlerle takviyeler yapılıp, yeni teknik yönetimin futbol anlayışına uygun isimlerle yola devam edilmeli diye düşünüyorum.

    fazla detaya girmedim renktaşlar, başka bir zamana artık. gerçekçi olmak gerekirse de, bu takım inşallah bu sezon yoluna uefa kupasında devam eder, ligde de en kötü ilk 3'te yer alır diye umut ediyorum.

    not: bir maçla yüceltip, kahraman ilan edip, başka bir maçla da, hiç bir oyuncumuzu yere sokmadan değerlendirdim. sadece, bu sezon ki formlarına ve gelecek sezonlarda verebileceklerinin, ''tahmini'' üzerinden yola çıktım.

    edit:imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın