resim
Erman Kılıç
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Hatayspor
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 454
    anadolu takımlarında oynayan vasat oyuncuların abartılmasından hele hele alacağın 1 milyon euroluk yabancının vereceği katkıyı veremeyecek adamlara 5 milyon euro istenmesi gibi durumlardan nefret ediyorum. x çok sağlam oyuncu y çok z oyuncu diye saçma sapan dilden dile dolaşan laflar. medya veriyor gazı medyadaki yorumcular diyorsa doğrudur kafasındaki insanlar coştukça coşuyor. trajikomiklik seviyesi tavanda olan bu olayların bir de ligimizdeki vasat yabancıların abartılıp 7-8 milyon euroya alınması versiyonu var ki o konuyu hiç açmayalım. sneijder'e takımı bozar drogba'ya lüks diyen adamlar zamanında amrabat çok sağlam oyuncu(allah sağlamlığını arttırsın kardeş :( ), erkan zengin müthiş yetenek(fiyatı da 10 milyon euro amk bonservis olarak sneijder+drogba'dan fazla lan), serdar aziz taş gibi stoper(buna da zamanında 5'den fazla istediler) diyordu amk. sonra da bizim milli takım neden başarısız. yıllarca x milli takım oyuncusu :( diye savundular bir sürü yetersiz adamı. ulan milli takım defansı ne halde onu söyleyen yok. abarttıkça abartıyoruz oyuncularımızı milli takım kadrosuna bakınca bir şey sanıyoruz. o çok övdüğümüz adamı 2-3 milyon euroya bile yollayamıyorsun avrupa'ya.

    neyse sinirden konuyu saptırdım ama gelelim asıl noktaya.
    bence erman abartılan vasat oyuncularımızdan değil. ya da şöyle söyliyeyim anadolu kulüplerinden alabileceğimiz en yetenekli yerli oyunculardandı. menajerlerinin reklam eksikliğiyle ya da medyaya haber yaptırmaması sebebiyle dört büyüklerde forma giyememiş bir oyuncu. galatasaray'da ilk 11 oynayacak kalitede mi tartışılır(ki bence sene başındaki hamit'ten iyi oynardı) ama yedekte yabancı bulunduramadığımız yabancı kuralının olduğu yerde her zaman galatasaray'da iyi bir yedek olurdu. bonservissiz kadromuza kattık biraz reklam imajı olsa bonservisini 5 milyon eurodan açarlardı...

    ne kadar iyi olduğu tartışılır ama aydın yılmaz'dan iyi olduğuna eminim. en azından 700 bin euroyu beğenmeyip aylarca yatıp 900 bin euroya gelen aydın yılmaz'dan çok daha iyi olduğuna emindim. karakter olarak da takıma faydalı olacak, takımda uyumu bozmayacak bir oyuncuydu... nitekim oynatılmayacağı yerde kalmak istemedi. oturduğu yerde bir tarafını büyütüp emeksiz yemek almak istemedi. yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın