• 3490
    stadta maç izlemek büyük keyif. bir an önce stada girip yerini almak, yeşil zeminde ısınan futbolcuları izlemek değişik bir his, kimileri için ise bir terapi, bir bağımlılık. yağmur yağar, kar bastırır, hava eksi derecelere düşer...farketmez bazıları için onlar orada mutlu olurlar, orada olmayı seçerler, oradadırlar. takım 5.dir, 10.dur, 3 maç üst üste mağlup olmuştur, avrupadan elenmiştir ya da belki taraftar takıma, takım taraftara küsmüştür kim bilir...önemli değildir, onlar oradadır.
    ali sami yen stadı özel bir stad. türk futbol tarihindeki yeri büyük. ne maçlar yaşandı, ne duygular hissedildi. hagi golleri sıralarken de, iskenderun'lu selçuk çocukluk hayalini gerçekleştirirken de oradaydılar, 14 senelik şampiyonluk çilesinde de. çünkü onlar orada olmayı seçmişlerdi, oradaydılar.
    ligin son haftalarına doğru güneş vurur sami yen kapalısına, gözlerinizi alır, maç izlemenizi bile engeller bazen ilk yarı. onlar yine oradadırlar. yine gelmişlerdir. çünkü en çok o göze vuran güneşi sever onlar. çünkü o göze vuran güneş mayıs demektir, mayıs geldi demektir. bilirler ki, mayıs şampiyonluk demektir...ve en önemlisi ''mayıslar bizimdir''.
    bu sene biraz sıkıntılı biraz da umutsuz büyük galatasaray taraftarı ama biliyorum ki yine mayis ayı gelecek yine güneş vuracak sami yen kapalısına, sarı kırmızı sahaya çıkacak, başarılarına bir yenisini daha ekliyecek, bir kere daha sevindirecek taraftarını. onlar mı ? onlar yine orada olacaklar...her zaman oldukları yerde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın