resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 4024
    galatasaray'ın yıpratılması için var gücüyle çalışan dış mihrakların son gözdesi. yok son dakikada egosu yüzünden kullanmış penaltıyı, dağlara taşlara vurmuş. yok drogba ne derse o oluyomuş, yok zart zurtmuş. bizim bazı sazanlar da hemen "yeaaa evet abi vurmasın artık amk yaaaa" diye atlamışlar tabi.

    olm drogba lan konuştuğumuz adam. sadece bir futbolcudan daha öte bi adam lan. hadi drogba'yla eşdeğer değil de, ne bileyim bir rooney gelmiş olsa, geçse serbest vuruşların, penaltıların filan başına hak vericem bi nebze de olsa. lan olm adam savaş filan bitirmiş, kendi ülkesinin atatürk'ü olmuş lan adam nerdeyse. adamın nasıl bir karakteri olduğu zaten gözler önünde, bunun yanında da türkiye'ye gelmiş yabancı futbolcular arasında en mütevazi ve en sempatik futbolculardan biri. hangi ego, hangi bencillikten bahsediyorsun? allah aşkına şu adamın ilk geldiği zamanlar nasıl burak'a çalıştığını hatırlayın lan. adam her boku burak'a bırakıyordu, her topu burak'a indiriyordu. burak gol attı mı yanına ilk drogba koşuyordu lan.

    hagi'den sonra galatasaray'da top oynamış liderlik vasfı en yüksek adamdır drogba. ilk yarısını kaybettiğin, 80bin beşiktaşlının önünde oynanan maçı çeviren, beşiktaş taraftarını kuduz köpeğe çeviren adamdır drogba. juventus deplasmanında faal olarak futbol oynayan 100 forvetten en az 95'inin kaçıracağı golü zekasıyla atmış, golü yedikten hemen sonra maçı bırakmayıp umut'a beraberlik golünün asistini yapmış adamdır drogba. süper kupa finali'nde fener'i yıkan adamdır drogba. real madrid'e karşı 3-0'ın rövanşında, topukla attığı muhteşem golle maçı 3-1'e getirip bizi 5-1'e inandırmış adamdır lan drogba. besmelesiz adını ağzımıza almamamız gerekirken adama yapılan muameleye bak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın