resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4237
    ilk geldiği zaman inanılmaz bir heyecan yaratan ve herkesin gönlündeki başkan profilini tam karşılığı olan adamdı. güzel türkçe üslubu, beyefendiliği, avrupa görmüş vizyonu, zekiliği. vs..

    ben futboldan anlamam ama anlayan adamdan anlarım gibi güzel bir cümle kurarak gönlümüzdeki yerini iyice sağlamlaştırdı. sonrası fatih terim. diğer branşlar için de o branşın önde gelen adamlarına teslim etmesi bize rüya gibi geliyordu. hele beni bundan sonra tvlerde pek göremeyecesiniz demesi şaka maka avrupa kulübü oluyoruz dedirtti. heyecanlanmayan kimse yoktur heralde. rakip takım taraftarları bile gıptayla bakıyordu.

    bugün bi bakıyoruz maç toplantılarına katılıp motivasyon konuşması yapıyor, ertesi gün giyiyor montunu antreman seyretmeye, akşamına canlı yayına katılıyor. mağlubiyet sonrası resmi siteden çok sert açıklamalar yaparak ortamı iyice geriyor.

    ünal aysal gibi bir adam bile bu kadar değiştiyse bizim hep istediğimiz avrupalı kulüp olma isteğimiz sanırım hiç gerçekleşmeyecek. o başkanlık koltuğu herkesi tek tip başkan yapıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın