• 1
    motor sporlarına gönül vermiş olsun veya olmasın çok da önemli değil aslında, motosiklet kullanan sözlük yazarlarını bir araya getirmesi muhtemel bir alt oluşum. öncelikle motor sporlarına olan ilgilin artması başta olmak üzere; bilgi paylaşımı olur, birlikte çeşitli yarışmalar, geziler vs. düzenlemek olur, son gaz giderken motorun üzerine yatıp apaçilik yaparken video'ya alıp sözlükte, sağda solda yayınlayıp hava atmak olur, kısaca türlü çeşitli aktiviteler düzenlenir. maceradan maceraya yelken açılır.

    not : motorcu değilim ama sağolsun bizim kebapçı ne zaman istesem veriyor scooter'ını, siparişleri filan da götürüyorum hem. o nedenle ucundan kıyısından camianın içinde sayılırım. kaldı ki tutkularımdan biri ve ilk fırsatta bir tane almayı planlıyorum.

    edit : her ne kadar uzun süre ara vermiş olsam ve bu nedenle motorcu değilim desem de gençlik günlerimde arkadaşım carl (ingilizdir kendisi ve hasta nottingham forest taraftarıdır) ile tasarladığımız racing motoru da göstermeden geçemeyeceğim. https://gss.gs/m0y.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın