• 662
    11 kasım 2013 itibariyle eleştiriliyor ya; anlamak mümkün değil. neden mi?
    -bu adam 2012-2013 sezonunda bu takıma efsane bir sezon yaşattı ve 23 sene sonra basketbolda galatasaray arması şampiyon olabilir gerçeğini hepimize hatırlattı.
    -bu adamın galatasaraylı olduğunu ve bu armanın gerçek bir aşığı olduğunu bilmeyen yok.
    -bu adam 2013 sezonunda yaşayabileceği en kötü senaryoları yaşadı ve yaşamaya devam ediyor ki dünya üzerinde hiçbir koç bu şekilde bir takıma pozitif katkıları veremez.
    -bu adam vizyon ve hırs sahibi ki; onu winner koç yapan da bu karakteri.
    şimdi saydığım bu maddelerin üstüne 11 kasım 2013 türk telekom galatasaray basketbol maçı'nda ergin ataman molada niye konuşmadı deniyor ve hala bu adam gitsin deniyorsa; bence işi basite alıyor ve öylesine konuşuyoruz demektir.. yani oyuncusuna mesajını susarak vermeye çalışan veya yaşadıklarına bir çeşit isyan eden bu adam işini layığıyla yapmıyor demek mi? fatih terimle futbolda yaşanan ayrılık ergin ataman ile de yaşansa kısa-orta-uzun vadede ne getirir ve getirecek ey renkdaşlar? o gitsin bu gelsin mantığı mı olmalı bu klüpte? başarı kriterinin de üzerine çıkmış antrenörler garip bir sirkülasyon içinde günlük planlara mı heba edilmeli?

    aydan siyavuşları, paidar demirleri, metin oktayları, fatih terimleri ayrı gören taraftarlara sözüm şudur. bu insanlar başarılı veya başarısız olmaları kriterleri ile efsane olmadılar veya tek bir sene başarılı olup apayrı yere konmadılar. başarısızken bile bu arma için savaştılar ve örnek alındılar. bırakın da gerçek galatasaraylı fatih terimler, ergin atamanlar uzun süre bu arma için çalışsınlar. başarısız bile olsalar vizyonları ile galatasaray armasını temsile devam etsinler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın