• 8607
    şampiyonluk mücadelesi veren, avrupa'nın saygı duyduğu bir kulübün forveti 35 yaşında olamaz. 25-26 yaşlarında avrupa pazarında 8-9 milyon euro'ya alacağın atletik, güçlü, dinamik, fiziki yapısı yerinde futbolcu kaynarken, sen futbolunun sonbaharına gelmiş, 3-4 maçta 1 gol atan adamı bu takımın forveti yapamazsın. (bkz: didier drogba)

    yaklaşık 3 ay transfer sezonu açık kaldı. kardeşim görüyorsun sol bek yok, neden almadın? düşündükçe çıldırıyorum. dany oynuyor ya sol bekte şaka gibi, bu kadar aciz misiniz bu işi yönetmekten eyyy ünal aysal ve yöneticileri?

    burası stajyer bir kulüp değil. 18 yaşındaki adamı ''tecrübe kazansın, futbolunu geliştirsin, 2-3 yıl sonra 30-35'e okuturuz'' mantığıyla transfer yapma lüksüne sahip değilsiniz. bize tansiyonu yüksek maçlara alışık, şampiyonlar ligi'nde az-çok tecrübesi olan adamlar gerek eyyyyy ünal aysal ve yöneticileri..

    yabancı statüsünde daralmaya gidileceğini bile bile neden kaliteli türk futbolcular alınmadı?
    neden ben sol açıkta burak yılmaz'ı izledim?
    neden ben sol bekte dany'i izledim?
    neden ben para uğruna büyük bir kumar oynanmış, topa güçlü vurmaktan aciz, ortaları bir o kadar berbat, derbi maçlarını oynamaya alışık olmamış adamı izledim?
    neden bu takımın yedek kulübesi bu kadar kalitesiz? selçuk-melo'nun alternatifi yekta-ceyhun olduğunu bile bile sezon başında neden daha kaliteli alternatif bir ortasaha alınmadı?
    ali dürüst, adnan öztürk gibi bu işlerden anlayan 2 adamı ne yaptın da küstürdün istifa ettirecek kadar eyyyy ünal aysal?
    fatih terim gibi adamı egoların yüzünden, galatasaray'ın menfaatlerini ve geleceğini düşünmeden niye gönderdin eyyyy ünal aysal?

    neden oturmuş düzeni bozdun eyyy ünal aysal?
    rahat mı battı eyyy ünal aysal?
    dünkü derbi maçında hiç korner kullanmadığımızı biliyor musun eyyy ünal aysal?...
App Store'dan indirin Google Play'den alın