• 8573
    burak yılmaz bir sol kanat oyuncusu değildir. dany bir sol bek oyuncusu değildir, olamayacaktır. bruma ve ceyhun, lig lideri bir takımla oynanacak maça ilk 11 çıkabilecek fiziki ve mental yapıya sahip futbolcular değildir.

    drogba 10 günde 3 maçı tek santrafor olarak üst düzey katkı sağlamak şartıyla tamamlayabilecek bir futbolcu değildir; zira onun yaşında bunu gerçekleştirebilecek futbolcu da yoktur.

    şimdi galatasaray futbol takımına şöyle bir bakıyorsunuz, avrupa liglerinde, üst düzey turnuvalarda ' büyük ' diye nitelendirdiğimiz futbol takımlarında ilk 11 kadrosundan tek bir oyuncunun sakatlığı ülkeyi karıştırıyor, moralleri bozuyor, bu sıkıntıyı yedek oyuncularıyla bir şekilde çözebiliyorlar. biz dany'den sol bek, buraktan sol açık oynamalarını beklerken neyi amaçlıyoruz?

    bruma'yı pişirmek niyetindeyiz değil mi? derbi maça ilk 11 çıkarmakla mı pişecek bu adam? oynamıyor, görüyoruz, neden çıkarıp yerine devşirme olmayan, orjinal bir sağ açık süremiyoruz?

    son olarak, çok üzülerek ekleyebileceğim bir kulübe görüntüsü var ki beni yerin dibine sokmuştur. 10 kasım 2013 fenerbahçe galatasaray maçı ilk düdüğü itibariyle kameralar ne zaman yedek kulübemize dönse rahatsız oldum. biz derbi maçlarının bu şekilde yönetilmesini anlayamayız, sevgili mancini senin gözünde o heyecanı, hırsı göremezsek böyle üzülürüz ve üzüleceğiz.

    bir galatasaray ruhundan, bir futbol takımı kalitesinden bahsetmek isterdim bu gece. ama yazabileceklerimiz bunlar oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın