2013-14 Türkiye Süper Lig 11.Hafta Maçı
19:00 Ülker Stadyumu
2 - 0
  • 181
    kadro yapmazsa ölecek hastalığına yakalatan bir başka maç. hemen kadromu yapayım.

    -----------------eray---------------------------

    eboue---semih---chedjou---dany/hakan

    ---------------ceyhun-------------------------

    ---------selçuk-----------melo---------------

    umut---------------------------------bruma

    -----------------drogba---------------------

    umut bulut'un ve ceyhun'un neden oynaması gerektiğini, burak'ın da neden yedek başlamasının daha iyi olacağını kendi başlık altlarında yazdım.

    (bkz: burak yılmaz/@minnina)
    (bkz: umut bulut/@minnina)
    (bkz: ceyhun gülselam/@minnina)

    sol bek pozisyonu içinse kopenhag maçında felaket bir riera vardı. sanki oynamaya oynamaya pozisyon bilgisini tamamen unutmuş gibiydi. hakan balta'nın da sakatlıktan yeni döndüğü düşünülürse +1'lik yabancı kontenjanımızı yedek defans oyuncumuzun olmaması dolayısıyla da mancini'nin sanki dany'den yana kullanacağını düşünüyorum. dany'nin sol bek performansı kesinlikle tatmin edici değildi ama en azından defansif anlamda daha dengeli, sol kanat forvet olarak burak oynarsa onun kanatta bırakacağı açıkları kapatma adına da doğru bir seçim olabilir. ama şunu da söyleyim her kim oynarsa oynasın hiç içime sinmeyecek.

    maç için düşüncemse aynı beşiktaş maçında olduğu gibi baskılı başlayacak fenerbahçe'nin öne geçeceği ve zaman ilerledikçe orta sahasının fizik gücünün tükenmesine yakın galatasaray'ın ağırlığını hissettirerek maçı 2-1 kazanacağı yönünde. ben takımıma güveniyorum. yıllardır kaybetse de elinden gelen mücadeleyi göstermiş bir takımız ve bugün drogba'nın önderliğinde selçuk'un kaptanlığında çıkıp bu maçı alacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın