2013-14 Türkiye Süper Lig 11.Hafta Maçı
19:00 Ülker Stadyumu
2 - 0
  • 174
    geldi yine bir kadıköy derbisi daha. geçen seneler bin hevesle hazırlanıp hüsrana uğradığımız maçlarla dolu. uğursuzluk mu dersiniz, şanssızlık mı, hakem hataları mı.. ne derseniz diyin. bir türlü o kasveti üzerimizden atamıyoruz, kadıköy'de derbi kazanamıyoruz..

    bunun bir çok değişkene bağlı onlarca sebebini yazabilirim ama sonuç aynı olacak, kazanamıyoruz. benim için tarih kadıköy'de kupa kaldıranları yazdı çoktan, bir derbi galibiyeti daha eksik kalacaksa kalsın çok önemli değil. kendi adıma böyle düşünüyorum. neyse.
    gelelim işin şu yazıyı yazma sebebime;
    10 kasım 2013 fenerbahçe galatasaray maçı için kendi çevremdeki taraftardan ve sözlük yazarlarının yazılarından da anlaşılacak şekilde taraftarımızın üstünde bir umutsuzluk var. son kopenhag maçının da etkisi ve kadıköy'deki galip gelemeyişimiz de payıyla. işte bunu anlamıyorum.

    şu maçtan umudu olmayan, derbi günü formasını giyip sokağa çıkmayan, kaşkolunu takıp maç izlemeyen, sırf kadıköy'de fb ile maç var diye sarı-kırmızı'dan umudunu kesen kardeşim, kendine sor bakalım galatasaray taraftarı mısın ?

    galatasaray; kasımların değil mayısların sevincine alışkınların, puan maçının değil şampiyonluk maçının önemini bilenlerin, sezonda tek galibiyetle yetinenlerin değil kupasını rakibinin sahasında alanların takımıdır. dün böyleydi, bugün de böyle, yarın da böyle olacak. bunu yıllardır öğrenemedin mi umutsuz kardeşim ?

    90+3'te pino'nun şutuyla ruhunu teslim edenler, ikinci yarı başında ellerini açıp dua edenler, baros'un son saniye direğinde ömründen ömür gidenler, sahasında kupa kaldıran rakibini izleyenler iyi biliyorlar, galatasaray'ın kadıköy galibiyeti geliyor, yaklaştı iyice.. belki de bu gece..

    kalbinde umutsuzluk kafasında soru işareti olan galatasaray taraftarı; medya günlerdir üzerine oynuyor, pes etmeni istiyor, moralinin bozulmasını istiyor, umutsuzluğa kapılmanı istiyor, bu takımdan bu sene bir şey olmaz demeni bekliyor farkında mısın ?

    sana son sözüm umutsuz kardeşim; bir derbi daha kaybedebilirsin ama yeter ki sen umudunu kaybetme..

    bugün günlerden kadıköy'ü yak galatasaray...
App Store'dan indirin Google Play'den alın