• 242
    --- alıntı ---

    ptt 1.lig 12.hafta karşılaşmasında boluspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek ligde ki 9.galibiyetini alan ve 28 puanla liderliğini sürdüren orduspor, süper lig yolunda hedefe emin adımlarla ilerliyor. özellikle deplasmanda aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren morbeyazlı ekip, avrupa liglerinde tüm deplasman maçlarını kazanan tek takım olarak dikkat çekiyor.

    2013-2014 sezonunda deplasmanda oynadığı 6 maçın 6'sını da kazanma başarısı gösteren orduspor, türkiye profesyonel liglerinin yanı sıra avrupa'nın önde gelen liglerinde de bir çok takımı geride bıraktı. uefa sıralamasında ilk 10'da yer alan ülkelerin 1. ve 2.lig takımları arasında yapılan değerlendirmeye göre orduspor, 2013-2014 sezonunda tüm deplasman maçlarını kazanan tek takım oldu. türkiye, almanya, belçika, yunanistan, portekiz, hollanda, fransa, ingiltere, italya ve ispanya'nın yanı sıra rusya ve ukrayna'nın 1. ve 2.lig ekiplerinin deplasman performanslarına bakıldığında, orduspor'un dışında 6'da 6 yapan yada deplasmanda ki tüm maçlarını kazanan bir başka takım bulunmuyor.

    deplasmanda elde ettiği başarılarla avrupada ki tüm kulüpleri geride bırakan morbeyaz ekip, ayrıca 13 yıllık ptt 1.lig tarihinde de bu başarıyı yakalayan ilk takım oldu. orduspor, spor toto süper ligde geçtiğimiz sezon 17 deplasman maçında hiç galibiyet alamamış, son 6 deplasman maçını kaybetmiş ve lige veda etmişti.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın