• 131
    bu çoğrafyada yaşayan insanlar işlerini ne zaman son güne bırakmadı ki? tipik özelliğimiz. ne zaman futbolda işlerimizi erkenden hal ettik. ben hatırlamıyorum.** varsada nadir. o yüzden dünkü maçın * sonucu bizi şaşırtmamalı. yine işimizi son maça bıraktık.

    bu şampiyonlar liginde küçük takım muhabbetini anlamıyorum. futbol takımları maçları sadece iyi oyuncularla kazanmıyorlar. maç kazanmak için doğru takım, doğru taktik, konsantrasyon, şans, iyi hakem doğru yönetim, belkide terside gerekiyor. bir çok bileşen var. ne kadarı sizde fazla ise yenme olasılığınız artar. o yüzden kopenhag bu grupta devam ederse hiç şaşırmayınız.

    kopenhagın dünkü maçta 2. gol için cabalamaması beni hedefleri konusunda düşündürdü. eğer bir gol daha atsalardı puan eşitliğinde üstümüzde yer alacaktı. bu durum kafamı karıştırdı. kopenhag juventustan puan alırsa hiç şaşırmam.

    real ile maçımız 27 kasımda. o zamana kadar sakatlarımız iyileşmiş olacak. mancini milli maç arasını daha iyi değerlendirecektir. burada puan yada puanlarla dönmemiz şaşırtıcı olmaz. 10 aralıktaki juventus maçı kilit olarak görülüyor ama 5. maç sonuçlarına göre değişik bir tablo ile karşılaşabiliriz. bu maçtaki en büyük avantajımız mancini. juventus ve italyayı tanıması açısından. bize lazım olacak birşey varsa bu maçta onu alırız..
App Store'dan indirin Google Play'den alın