• 8547
    oyuncuları tek tek yazıp bu yeterli, bu değil, bu a2 oyuncusu diye sınıflandırma yapılmaması gereken takım. eldeki malzeme bu ve bu oyuncularla yola çıkan fatih terim ve galatasaray yönetimi. federasyon ne kadar yanlış bir karar verse de, geçen sene başlamadan önce yabancı sınırlandırması olacağını ve bunun kademeli olarak 2 sene içinde ilk on birde sadece 5 yabancı oynatılacağına kadar açıklamasını yapmasına rağmen buna hiç bir önlem almayan da galatasaray teknik heyeti ve yönetimidir.

    galatasaray, bu sezon hala istikrarlı bir şekilde on birini kuramıyor ve her maça rotasyon yaparak giriyorsa, bunda ne sadece şampiyonlar liginde oynayan riera'nın ne de toplasan 3 resmi maça çıkan eray'ın suçu var. ünal aysal değil miydi ya bu yabancı sınırlaması kalkacak ya da federasyon başkanı gidecek diyen. ikisi de olmadı ve bundan en zararlı çıkan galatasaray oldu. geçen sene de bu futbolcularla oynadı galatasaray, geçen sene yetersiz değildi de bu sene mi yetersiz oldu bu adamlar. her sene çeyrek final oynama hedefi kurup da, 3 senedir bir sol bek almayan ve bas bas bağırılan yabancı sınırına hiç bir önlem almayıp, yerli kontenjanını genişletmeyen bu geçiş sürecinde sadece bruma ve chedjou'yu kadrona katarsan ister istemez bocalar, form tutamaz futbolcular.

    galatasaray'ın kadro istikrarı yok, yerli oyuncu kapasitesi yeterli değil bunda ne mancini'nin ne de futbolcuların suçu var. bu kadro ile yola çıkan teknik heyet ve yönetimde aranmalı kusurlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın