• 8552
    --- öz eleştiri ---

    sanıyorum ki kadromuzu abartıyoruz. tek tek baktıgımızda iyi oyunculara sahibiz. ama sahadaki 11e mudahale etmek gerektiginde takım scıyor adeta. amrabat mesela hangi macı cevirmiş de yedekten gelip mac cevirecek. aydın yılmazdan clde verim beklemek durumundayız. burak kacırır, umut da bu aralar buraka bakınca iyi algısı olusturuyor ama onun da neler neler kacırdıgı gunler olmustur eskide, hala her buldugunu gol yapar diyemeyecegimiz bir adam. bekimiz yok, sag bek mevkii ise kiralanıyor sanırsam, kafasına eserse eboue oynuyor esmezse de bi akrabasını yerine baksın diye falan bırakıyor.
    her mac cok iyi performans gosteriyor diyebilecegimiz adamlar melo ve drogba sadece. ve son 4 mac performansıyla sneijder.
    üzgünüm ama chedjou, semih, hatta selcuk bu sezon tam olarak tamamlayamadılar misyonlarını sahada. eksik birseyler var takımda. ve gelecegimiz ne olacak dehsetle bekliyoruz.

    teker teker bakınca ya da kadronu kur diyip yazınca cok feci bir takımmısız sanıyoruz ama derinliği olmayan, 11indekiler de iyi gununde değilse yalpalayan bir takımız sanırım.

    --- öz eleştiri ---

    gerci zaten yıllardır turkiye kupasında aralık ayında elenmemiz bazı seyleri anlatıyordu ama ben tekrar değineyim dedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın