2013-14 UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4.Hafta Maçı
21:45 Parken Stadyumu
1 - 0
  • 145
    fakat adamlar muazzam kapandılar. tamam, genel toplamda öyle çok usta bir takım değil ama işin savunma yönünde galatasaray'ın her zaman karşılaşmadığı bir seviyeyi temsil ediyorlardı bana göre. bizden 10 km fazla koşmuş olmaları çok sürpriz gibi görünmedi. ona karşı top çeviriyorken de daha fazla koşmuş olsan zaten boşluk bulurdun. bizse konsantre şekilde bir o tarafa bir bu tarafa kayan adamlara karşı biraz zayıf kaldık. belki de tam sneijder'lık maçtı.

    aydın iyiydi. iki tane çok güzel asist olacak kilit pası var. burak'a açtığı orta sağ kanat asisti (orta drogba'ya açılıyor olup bir de kafasına otursa çok skici bir gol olurdu); drogba'ya indirdiği top ters ayaklı sol kanat asisti. bir de ikinci devre çapa ceyhun girip iyice ileri taşındığımız anlarda iki kez ters kanattan ortalanan topta ceza sahasına güzel girişi var. bu savunma seviyesine karşı iş yapamadı ama yine de olumlu bir özellik. ligde böyle kendini unutturup iş yapabilir. iki sene önce 750 pozisyona girip 1-2 yenildiğimiz süper final derbisinde de bu pozisyon(lar?)a girmişti. bu şekilde bir gol attığında böyle tuhaf bir özelliği olduğu keşfedilecek. bence aydın'da ısrar faydalı olabilir. ama daha bi 4-3-3 gibi bir dizilimde.

    edit: hahaha ulan nerenle izliyorsun maçı, ceyhun girince aydın çıktı zaten! orada esas unsur baskının artırılıp ileri taşınılıp sıfıra girilmesi ve ordan birkaç kez içeri orta yapılması. ceyhun toplamasa da olur. o ayrıntıyı kendime ibret notu olarak silmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın