• 8537
    ben sorunun sistemde olduğunu düşünmüyorum. takımın en büyük sorunu kadro planlaması.

    bu oyuncularla hiç bir sistemde oynayamayız.

    öncelikle elinde ne doğru düzgün bir bek oyuncun; ne de bruma dışında bir kanat oyuncun var.

    4-1-2-1-2 oynasan sistem için en önemli şey olan bek oyuncuların yok. ayrıca ileride top tutacak tek fotvetin drogba. burak ve umut resmen duvar ama topları sektiren bir duvar. ortasahanda ileriye yardıracak tek oyuncun yok.

    4-4-2 (kanatlı) oynasan beklerin zaten yok; üstüne üstük ileride burak gibi takımı resmen 10 kişi oynatan bir futbolcun var. drogba da pres yapmassa tüm yük orta ikiliye biniyor.

    4-3-3 oynasan yine beklerin yok. burada en güçlü bölgemiz orta saha fakat o bölgede de hiç alternatifimiz yok. aynı anda selçuk ve sneijder sakatlansa takım çöker. kanat desen 6 yabancı yüzünden bruma oynayamıyor. burak ve umut en temel konularda futbola yabancı. top kpntrolü, çalım berbat altı zaten.

    kısacası takımın bana göre tek sorunu eksik bir rotasyon. devre arasında gerekli oyuncular alınırsa takım net uçar.

    bana göre alınması gereken oyuncular daha doğrusu oyuncu profilleri şunlar:

    sol bek: kolarov benim için ideal sol bek olmuştur hep. bu tarz bir sol bek bulmalıyız.

    stoper: buraya yabancı alma lüksümüz yok malesef o yüzden en azında rotasyonu rahatlatmamız için ömer toprak yada kiralık olarak koray günter alınabilir.

    orta saha: emre belözoğlu profilinde tabiki sadece futbol profilinde bir adam almamız lazım. driplingimiz çok eksik orta sahada. zaman zaman melo yapıyor onun dışında tık yok.

    kanat oyuncusu: bana kalırsa bir değil 2 tane kanat oyuncusu almamız lazım. birisi türk olsun. olcan adın fena değil hatta lig için gayet kalbur üstü bir adam.

    benim galatasaray değerlendirmem reçetem budur. zaman ne gösterecek göreceğiz.

    he bir de; her zaman deli gibi seveceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın