resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 622
    19 mart 2009 galatasaray hamburger sv maçı'nda 77.dakikada oyuna sokulup ali sami yen'de yuhalanmış futbolcuyu (ki ne kadar suçlu olduğu tartışılır) ankara'da 1-0 yenik durumdayken 70. dakikada oyuna sokmak demek "ben seni bitiriyorum arkadaş" demektir.

    yönetimin "maalesef" gelenek haline getirdiği bu vefasızlığa zemini hazırlamıştır bülent korkmaz, bilerek mi yaptı bilmeyerek mi bilmem ama biri bana izah etsin hasan şaş'ın hazır olmadan oynatılmasının mantığını, eğer hasan "sakatken oyunu değiştirebilecek futbolcu" olarak görünüyorsa bazılarının gözünde neden sözleşme yenilemediniz diye sorarlar adama.

    kimsenin kimseye suç attığı yok, olamaz da, bu yazılanları ben uyduruyor olamam, benim izlediğim maçlarda hazır olmayan hatta kafileye bile dahil edilmemesi gereken hasan şaş oyunun sonlarında sürekli maçı kurtarsın diye oyuna sokulmaktadır, üstelik mehmet güven ve sabri gibi oyuncuların pisliğini temizlemek için. işte en çok buna deliriyorum.

    (burda kimse "badem gözlü" edabıyatı yapmasın bület korkmaz'a, bülent korkmaz'ın teknik direktörlüğü yetersizdir bu bir gerçek, bu gerçek ne o'nun efsane olmasına ne de galatasaray'a hizmetini zedeler lütfen bu ayrım yapılsın, ayrıca kendisine galatasaray kapıları ardına kadar açıktır ve gelecekte galatasaray'ın teknik direktörü olacağını "başkan ve yöneticilerin tümü" söylemektedir böyle birşey "galatasaray teknik direktörleri" içinde sadece kendisine nasip olmuştur, toplama takımla şampiyon yapan, şampiyonlar liginde her sene gruplardan çıkaran lucescu bile böyle bir olaya mazhar olamamıştır)
App Store'dan indirin Google Play'den alın