2013-14 UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4.Hafta Maçı
21:45 Parken Stadyumu
1 - 0
  • 55
    23 ekim 2013 günü oynanan şampiyonlar ligi 3. maç haftasında gruptaki kaderimiz açısından istediğimiz senaryolar gerçekleşmişti. hem biz kopenhag maçını kayıpsız geçmiştik hem de 2.lik için çekişeceğimiz juventus, real madrid deplasmanından eli boş dönmüştü. 4. maç haftası ise yine çok kritik, çünkü juventus üst üste 2. real madrid maçına çıkıyor ve yine bu haftayı puansız kapatması ihtimali var. halihazırda juventus'un 2 puan önünde olduğumuz için bu gece sonunda farkı 2 maç kala 5 puana çıkarma ihtimalimiz bulunuyor. o yüzden bu gece gözlerimiz parken'deyken, kulaklarımız da torino'da olacak ve beklediğimiz senaryolar gerçekleşirse son 16 için çok büyük avantaj elde edeceğiz.

    böylesine kritik bir maçta hem muslera'dan hem de sneijder'den yoksun olmamız ise büyük şanssızlık. her ikisinin de takımdaki yeri ve sahadaki varlıklarının verdiği güven bambaşkaydı. fakat diğer açıdan maç öncesi beklenti ve düşünceler "rahat yeneriz"den, büyük oranda "inşallah yeneriz"e döndü. bu daha kontrollü ve sabırlı oynayacağımız için bir avantaj bile olabilir. mancini, maçla ilgili basın toplantısında sistem değişikliğine gitmeyeceğini söylemiş fakat sneijder'in yokluğu, sistem değişikliğini mecburi kılıyor çünkü o bölgede oynayabilecek başka bir oyuncumuz -emre'yi saymazsak- maalesef yok. bu yüzden orta saha dörtlüsünü sabri/aydın, selçuk, melo, bruma şeklinde görebiliriz, en azından ben öyle görmek isterim. ileride ise drogba ve burak gol umudumuz olurlar.

    ali sami yen'de 3-1 kazandığımız maçın özgüveni ile bu maça da kafa olarak bir adım önde başlayabiliriz. umarım 90 dakika sonucundaki tabela da aynı şekilde üstünlüğümüz ile sonuçlanır. yolumuz açık olsun cimbomum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın