resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2977
    fenerbahçe'yi kimsenin etkisi altına sokmak istemeyen başkanmış, allah allah. türkiye'de her siyasi iktidar bu akp olsun, chp olsun, mhp olsun bilmem ne p olsun, hepsi iktidara geldi mi ülkenin bütün konjonktür yapısını ele geçirmeye çalışır. bu türk devletinin örfünde geleneğinde varolan bir unsur. hakim güç herşeyi denetlemek, elinde tutmak ister. bununla baş edemezsiniz. parti isimleri değişir ama bu mantalite ittihad terakki'den beri varolmaktadır.

    fenerbahçe'nin durumu ise çok farklı yerlere çekilmekte aziz bey tarafından. ortada kabak gibi ses kayıtlarından, itiraflara kadar ispat edilmiş bir şike gerçeği var. şikeyi yapan adam bu kulübü babasının çiftliğine çevirmiş biri. kulübün efsanesi olarak anılmak varken, bir anda en kötü başkanı olarak anılmak bu adama koymakta. haklı da bu konuda, çünkü gerçekten çok emek verdi bu diktatörlüğü kurabilmek için.

    kendisine sesler yükselmeye başladığı an, meseleyi sözde fenerbahçe'nin onurlu duruşuna kaydırdı. yok efendim işte cumhuriyet takımı fener, atatürk'ün takımı fener, dar ağacına da gitsek son sözümüz fener vs. diye taraftara gazı verdi. zaten yıllardır güçlü olduğu basın kolu ile de bu alevi körükledi de körükledi. uluslararası mahkemelere kadar şike yaptığı onaylanmış bir takıma, bugün hala tv'de şike yaptı imasında bulunamıyor hiçbir spor programı.

    daha sonra hapishane döneminde cemaat ve akp'yi işin içine katar duruma geldi. ama dikkat edin bunu direkt ima etmedi. taa ki akp'den bahsediliyor denildiği an paçaları tutuştu ve tayyip erdoğan'a mektup gönderdi. bu mektubu da basına sızdırdı kendi tayfası aracılığı ile;

    http://spor.haber7.com/...ektubundaki-11-mesaj

    işin özü şudur ki fenerbahçe'ye özel bir siyasi baskı yok. bir siyasi baskı var ama bu her kulüp için geçerli. fenerbahçe'ye özel yapılan bir baskı, sıkıştırma falan yok. bana kalırsa bu şike olayıda fenerbahçe'de iyiden iyiye diktatörlüğünü ilan eden aziz yıldırım'ın ayağını kaydırmak için, yine camia içinde tertiplendi. ortada yapılan bir şike var ama bunun taa belgelerinden, ses kayıtlarına kadar ortaya çıkması içeriden bir grubun bu adama dur demeye çalıştığının göstergesi.

    zira seçildikten sonra yaptığı konuşmada bunu iyiden iyiye ima etti aziz. birde adam öyle bir tribe sokmuş ki herkesi, fenerbahçe benim diyor. beter olsunlar ne diyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın