2013-14 UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4.Hafta Maçı
21:45 Parken Stadyumu
1 - 0
  • 38
    öncelikle kadro kurmazsa ölecek hastalığına yakalanan benim gibi kardeşlerime geçmiş olsun diyerek başlayayım,sonra aklımdaki kadroyu yazayım. :(

    --------------eray----------------

    eboue--chedjou--semih--dany

    bruma---melo---selçuk---riera

    --------drogba----burak--------

    öncelikle kendi evinde kolay kolay maç kaybetmeyen kopenhag'a karşı, maçın başında oyunu tutmak ve baskıyı azaltmak, kalemizde uzun süredir oynamayan eray'ı da düşündüğümüzde fazla pozisyon vermemek için klasik 4-4-2 ile oynamalıyız.

    şu formasyonda bruma-eboue ikilisi zaten sağ kanadı çok etkili kullanan bir ikili, dany ve önünde riera ile sol tarafta savunma olarak ideal ve ayağı iyi bir riera ile de etkili ortalar yapabilecek bir sol dizilim olacak. ayrıca şu kadro bize oyunun kalanı için de hamel yapma fırsatı verecektir. olur da gol yersek ya da aradığımız golü henüz bulamamışsak,

    dany'i çıkarıp yerine riera'yı koyup, önüne de amrabat'ı alabiliriz. ya da aydın'ı alıp sağa aydın sola bruma'yı alabiliriz.

    öne geçmişsek daha hızlı oldukları için yine benzer değişikler yapılabilir.

    riera gibi iyi kötü sol bek, sol kanat ve sol iç oynayabilen bir adamı her türlü emre çolak'a tercih ederim. en azından hem ikili mücadelelerde ayakta kalır hem de pas alış verişinde sağlamdır. içeri sert etkili ortalarını da unutmayalım.

    eğer mancini 4-2-3-1 oynamayı ve yine burak'ı sol kanat oynatmayı düşünüyorsa,

    ---------------eray-----------------

    eboue--chedjou--semih--dany

    --------ceyhun----melo----------

    bruma-------selçuk--------burak

    ---------------drogba--------------

    ile selçuk'u daha etkili kullanmaya çalışmak lazım, melo'yu daha ileride de kullanıp, ceyhun'u dörtlünün önünde çapa olarak tutabiliriz. emre çolak ne yapar kestiremiyorum ama 18'de olmalı. işler ters giderse ceyhun çıkıp emre'yi forvet arkası deneyebiliriz.
    şimdilik eyyorlamam bu kadar... hellboy1905'e selam olsun :( (bkz: zaytung/#1316931)
App Store'dan indirin Google Play'den alın