• 353
    sevgili gs tv...
    yılda ortalama bizde iz bırakmış 2 futbolcuyla, 1 basketbolcuyla, takipçisi olanlar için voleybol ve amatör branşlardan sporcuyla yollarımızı ayırıyoruz. şöyle bi yöntem izleseniz hoş olmaz mı?
    ben cevad prekaziyi ziyaret ettim mesela herkes çok beğendi, hoşuna gitti. ben kısıtlı imkanımla yaptım bunu. sizin elinizde maddi imkanlar bulunup iletişim kolaylığı varken bi hafta hagiyle buluşup futbola başladığı sokakları, okul bahçesini onla gezseniz, ertesi hafta prekaziyle monacoya gitseniz, jardel ile samba tadında muhabbetler yapsanız, efsaneleri statta anıyoruz da onlar için bi de program yapsanız, bizlere bilinmeyen yönlerini gösterseniz? ben neyliyim gezi programlarını? kanal 7 de bi peruklu adam var paso geziyor zaten istesem onu izlerim. ama izlemiyorum. neden? sarmıyor. ama sizle birlikte bi brezilyaya gitmeye bi fransaya, ispanyaya, nijeryaya gitmeye hazırım.
    yapın abicim bunu, reyting rekorları kıralım. yapalım bunu. istiyoruz bunları. zor değil, sadece oturduğunuz yerden olmaz, bilesiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın