• 7266
    yazarlar tarafından oyuncuların ilk geldiği zaman yapılan yorumlar ve sonra yapılan yorumlar. en son 2si belki hala kabul görmüyo olabilir ama durum budur benim açımdan.

    muslere: elleri küçük(u: bu platformda elleri küçük muhabbeti ciddi olarak dönmedi ama ilk maçlar sonrası o da asıldı, itin götüne sokuldu sözlükçe) - anlatmaya gerek yok sanırım.

    eboue: * bu ney ya, iyi olsa arsenal bırakır mı? - özellikle ilk sene resmen ders niteliğinde oynadı.sağ kanadı otobana çevirdi.

    melo: bidon - anlatmaya gerek yok sanırım nando gibi.

    burak: gol mol atamaz bütün trabzon ona oynuyordu da attı o kadar - gol kralı oldu. cl de 8 attı.

    engin: piskopat, takımda ne işi var - ilk sene şampiyonluğun çeyreğini bu adama yazarım ben. cüneyt çakır kıyana kadar engin'e takımda fark yaratan oyuncuların başında geliyordu.

    gökhan zan: cam adam - daha çok profesyonel adam bence.

    umut: trabzonlu arkadaşlarımın başında saç kalmadı - geldiğinde her maç gol attı ve görev verildiğinde hep etkili oldu, elinden geleni yaptı.

    son2. varan1. hamit altıntop: çok ağır. gol atamıyor. böyle kanat mı olur? elimizde patladı. keşke fener alsaydı - her zaman takım savunmasına muazzam katkı, mükemmel bi pozisyon bilgisi ve ne kadar eleştiri alsa da her zaman sorumluluk almaya çalışması. hücum bölgesinde bazıları takımı yavaşlatıyor dese de takımı ileri taşıması ve ayağında topu tutarak takımın yayılmasına süre sağlaması. hamit çok kötü takım mükemmeldi. (bkz: son 8 maç)

    varan2. wesley sneijder: eski sneijder değil yaa. juve maçında da sorumluluk almadı tüü kaka - her maç en kötü dendiği maç dahi beni mest eden bi oyun. anlam veremediğim bi zeka. abartma denebilir, diyen çok arkadaşım var ama bu böyle benim için. formsuz burak değerlendiremedi maalesef yoksa kafadan 3 asisti vardı son 2 haftada. bu adam her zaman böyle oynadı her zaman da böyle oynayacak. dün gece ki maç * mesela adam bizim takımda oynadığı gibi oynadı gayet. anormal hızlı ayağından top çıkarması, her zaman seri bi oyun. attığı 3-4 derin top. arkadaşım dün ofsayt olan bi pozisyonda fenerli olmasına rağmen: "kaçan adamı ben görmedim" demişti. yakındır takım bi otursun iyice ve mancini ile yeni sistem o zaman gevşek gevşek sırıtarak herkes izleyecek sneijder'i benim gibi.

    edit: harry kewell the wizard of oza teşekkürler. muslera'nın yıldızlı bakınızının sebebi sensin müdür eyvallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın