• 7256
    son günlerde ne okuyasım ne de yazasım gelmiyor.

    fatih terim'in gidişine bile henüz alışamadan, futbol takımının da yaşadığı kötü gidiş, eski yöneticilerin mevcut yönetime giydirmesi ve sanki fatih terim'i kendileri çok seviyormuş gibi, onun adından faydalanmaya çalışmaları iyice can sıkıcı olmaya başladı. son 2 senede ortaya çıkan birlik beraberlik görüntüsünün yerini yine çekişmeler aldı. yine o eski günlere doğru hızla ilerliyoruz ve aynı psikoloji galatasaray sözlük'te de oluştu. eskiden farklı düşünenlere en fazla basardın ofsaytı, haftanın en ofsaytı olurdu. şimdi nickaltı savaşları, aylar öncesinden kanıtlarla savaşlar, gizli bir çekişme, psikolojik savaş... resmen işi çığırından çıkartıp sevmediği yazarları pilot yaptırmaya çalışanlar...

    neyi paylaşamıyoruz anlamıyorum ki??

    ülkede bile yüzlerce farklı insan çeşidi, farklı siyasi görüş, ırk, din, mezhep farklılıkları varken, burada hepsinden bağımsız tek ortak paydamız olan galatasaray sevgisi etrafında birleşmek çok mu zor? eleştirini yap ama efsaneme dil uzatma, eleştirini yap ama galatasaray başkanı'na dil uzatma... çok mu zor allah aşkına bunları yapmak!

    kimisi var günlerce yazmaz, sonra nickaltı ile döner, kimisi var sadece trollük peşinde, kimisi var gerilimden besleniyor... vay amk ne sözlükmüş?

    henüz yazar değilken bile takip ettiğim adamlar bugün bir değişik ruh halinde...

    inşallah futbol takımımız kendine gelir yoksa buranın da düzelmesi çok zor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın