• 4
    bastan söyleyeyim isteyen benim nick altıma istedigi kadar yazabilir ama yeter artık be sözlük yazarları. cidden artık sözlük tamamen fetret devrine döndü. eger bir kişi için kötü bir fikir beyan edecekseniz ve onun fikirlerini begenmediyseniz galatasaray'ın felsefesi belirlidir '' kol kırılır yen içinde kalır '' ben simdiye kadar kimsenin baslıgına kötü anlamda birsey yazmadım, bilen bilir fikirlerine katılmadıgım birisi var ise ya o konunun baslık altına yazarım ve acıklarım ya da ona özelden yazarım. böyle yazarlara nefret kusunca emin olun onları kazanmak yerine kaybediyorsunuz.

    bakın fikirlerine ne kadar katılmasam da halim abi'nin bir dönemler beni ergin ataman konusunda özelden uyarması beni o yönde kazanmasını sagladı. ben de ona hak verip bir daha ergin ataman hakkında böyle seyler yazmayacagımı söyledim. yazdıklarım o dönem için elestiri niteligindeydi ama haklıydı ki uslub biraz agırdı. özelden söyledi ben de yaptıgımın yanlıs olduguna hak verdim.

    demem o ki insanları ulu orta elestirirken onları kazanmazsınız, tam tersi kaybedersiniz. hepimiz burda galatasaraylıyız diyoruz, fenerbahce ile ilgili bir konu olsa kim kusarız ama kendi taraftarımıza fenerbahceli degerini bile vermiyoruz. nefret ediyorum bu nick altı yazma olayından.'' bak işte seni rezil ettim ''den baska birsey degil. bunu yazan da biliyor. kişiye hiçbir katkısı yok. fazla uzatmayayım . ben kişinin yaptıklarını özelden güzel dille söylenmesi taraftarıyım. ozaman o kişi emin olun bir daha öyle yazmayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın