• 7234
    beyler noluyo lan ?

    bi mağlubiyet aldık diye karalar bağlamışız. sneijder'in yerine emre çolak oynasın, ünal aysal istifa, mancini siktirsin gitsin der olmuşuz.

    bizi lig yarışından koparanlar mı dersiniz, fenerbahçe'ye dördüncü yıldızı takan mı dersiniz, beşiktaşı bilmem kaç sene sonra şampiyon yapanlar mı dersiniz.

    tamam işlerin kötü gittiğini, futbol oynamadığımızı vs. kabul ediyoruz. herkesin aklına her kötü oynanan maç sonrasında 2010-2011 sezonu geliyor, onu da biliyorum. ama şimdi başımızda en azından mevcut dünya futbolunun içini dışını bilen, ne yaptığından emin görüntü çizen bir teknik direktör ve vizyon sahibi bir başkan var.

    daha yeni başlıyoruz beyler. 2-3 galibiyet aldık mı alır rüzgarı arkamıza gideriz. renklere, armaya aşığız diyoruz ama zerre güvenmiyoruz. ne dedik hep, galatasaray bir his takımıdır.

    bir kaç hafta hissizleştik diye ölmedik ya !
    düştüysek kalkarız daha ölmedik ya !

    taraftar olarak yenselerde, yenilselerde sonuna kadar desteklemek boynumuzun borcu. destekleyeceğinizden hiç şüphem yok -ki bu sözlükte arma sevdalısı olmayan da yoktur diye düşünüyorum - ama bizde moraleri bozmayalım ki enerjimiz, birlikteliğimiz kuvvetli olsun.

    hepinizi sevgi ve saygıyla öperim.

    unutmayalım ; biz yüce galatasaray taraftarı olarak tek bir mottomuz var ; '' aslolan galatasaray ... ''
App Store'dan indirin Google Play'den alın