• 8413
    sezon başında takımın rotasyon oyuncusu sıkıntısı olduğunu, as oyuncularla, yedeklerin arasında 3 gömlek kalite farkı olduğunu ve malesef türk futbolcu transferinde bu sezon sınıfta kalındığını söylediğimde burda bazı arkadaş, "ya barcelona bile 19 futbolcu ile lig tamamlıyor, rotasyon oyuncusu o kadar fark yaratmaz" diyordu.

    iki senedir takımın ilk on bir oynayan oyuncuları dışındaki tüm oyuncuları kötü. zorda kalmadıkça asla oynatmazsın. arkadaş, melo ve selçuk'un yerine oynayan adamlar yekta ve ceyhun. rezalet sol bekimiz hakan balta'nın bir yedeği dahi yok. maçın sonunda oyuna alabileceğin en kalifiye yedeğin emre çolak. ciddi anlamda muhteşem bir kadro cümbüşü.

    daha önce de söyledik, tam performansla oynadığı sürece ilk on birimiz ligin en iyisi. hatta ligin 2 gömlek üstünde. ama bu on birden bir oyuncu bile kötü oynasa ya da atıyorum bugün olduğu gibi melo ve selçuk oynamasa her şey sıkıntıya giriyor. 22 kişilik kadronun yarısı galatasaray kalitesinde futbolcu değil. inanabiliyor musunuz, tam 11 futbolcu bu takımın kalitesini çok altında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın