resim
Erman Kılıç
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Hatayspor
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 438
    ahini aldigimiz iddia edilen futbolcu. biri nedenini bana aciklayabilir mi mesajla? cunku benim bildigim bu futbolcu sampiyonlar ligi listesinde kendini goremeyince apar topar, fatih terim'le bile konusmadan kendini baska takima sattirmistir. belki de galatasaray'in lig icin dusundugu yapilanmanin onemli bir parcasi olacakken takimi umursamayip, sorgusuz sualsiz cekip gitmistir, bunu sonucu olarak -tekrar soyluyorum stsl icin- takimin rotasyonunda buyuk sorun cikmasina sebebiyet vermistir. sizin icin bireyler onemli olabilir, ancak fatih terim'den sonra bile -gunlerdir midemi yumruk yemis gibi hissetsem de- ben bir sekilde bunu yutup aslolan galatasaraydir diyip takimi on plana cikartirken, burada takimi yari yolda birakip giden, belli ki derdi galatasaray aski olmayan bir futbolcunun ahindan bahsedilebiliyor.

    ozur diliyorum ama icinde galatasaray aski olan adam icin ne para ne de sampiyonlar ligi dert degildir, burada kalir savasir. bu size zor bir sey gibi geliyorsa hemen yakin orneklere bakalim: selcuk inan (sampiyonlar liginden vazgecip hic bir yerde oynamayan galatasaray'a geldi) hasan sas, kendisi isteyen onca kulup varken bos mukaveleye imza atip parasina bile bakmadi, bulent korkmaz, hakan sukur, ergun penbe hatta mondragon -ki kendisi icin besiktas cok buyuk bir para onerdigi halde ben galatasaray'dan baska takimda oynamam diyerek besiktasi geri cevirdigi icin galatasaray kendisiyle tekrar anlasmistir.

    biriyle evleneceksen bu o zengin oldugu icin olmamali, asik oldugun icin olmali. galatasaraya asik adaminda sarti surtu olmaz, alinmis, istenmissin iste, sana bir sekilde sans tanimak istemisler, neyin nazi neyin kaprisi bu. ki kendisi naza da cekmeden direkt baska erkegin kollarina gitmis. yolu aciksin. mumkunse allah yolunu bir daha da karsimiza cikarmasin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın