• 40
    vardır böyle bir şey, evet. fatih terim'i imparator yapan, grande yapan bu yüksek egosu, özgüvenidir. geri gelelim, bu ego asla ve asla galatasaray'a zarar vermemiştir, vermeyecektir de. fatih terim yaptığı onca hataya rağmen, bir konuda asla eksiye düşmemiştir : 'galatasaraylılık'

    fatih terim, laf olsun diye konuşmaz, biz hocamızı biliriz, onu babamız gibi severiz, herkesten de iyi tanırız. biz fatih terim'le büyümüşüz, yüreğimizi saran galatasaray aşkının alevlenmesinde en büyük pay sahibi kendisidir. onun dik duruşu ve egosu sayesinde biz de yıllarca başımız dik gezdik, galatasaray yerel rakiplerinin fersah fersah önüne geçti her konuda. peki bu ego galatasaray'a zarar verdi mi? asla! real madrid'ten fatih terim'in egosu yüzünden 6 yedik demek vicdansızlıktır. aynı mantıkla kazanılan bütün büyük zaferleri de hocamızın egosuna mal etmek gerekir ki bu da yanlış.

    elinizi vicdanınıza koyun ve söyleyin ey galatasaraylı kardeşlerim, fatih terim egosuyla galatasaray'a zarar veriyordu diyen güzel arkadaşlarım! bu nasıl bir egodur ki bütün ulusal basında ve dış kaynaklarda hep 'kovuldu, kovuldu, kovuldu! diye haber yapılan, 5 yaşındaki veledin bile diline düşen 'fatih terimi kovmuşlar' lafı bu kadar gündemdeyken, üstelik 2 sene üstüste takımı yoktan var edip şampiyon yapmış, çeyrek final oynatmış, yani 'haklı ve güçlü' konumda olan bu adam kendisi hakkında 'kovuldu' haberleri yapılıyorken çıkıp tek kelime kendisini savunmuyor, hiç kimseye bir şey söylemiyor? bu nasıl egodur arkadaşlar? ulan ben fatih hocamın yaptığının onda birini yapsam 'siz kimsiniz ulan beni kovacaksınız ibnetorlar, ben kendim bırakıyorum sizi, ne haliniz varsa görün' diye manşetlere çıkar; taraftarın kahir ekseriyeti benim ağzımdan çıkacak tek kelimeye bakıp yönetimi asacak bir halet-i ruhiyedeyken bir sitem eder yönetimi de, başkanı da kaçacak delik aramaya iterdim. fatih hocamız bu 1 haftalık süreçte de yine ne kadar büyük bir galatasaraylı olduğunu ispatlayıp, galatasaray'ımızı kaosa sürükleyecek tek bir eylemin de, söylemin de içine girmemiştir. bu kadar kibirli(!), kendini beğenmiş(!), egosu yüksek(!) bir adam olmasına rağmen üstelik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın