resim
Marcelo Alberto Bielsa Caldera
Görev:Teknik Direktör
Takım:Uruguay
Yaş:68
Uyruk:Arjantin
  • 79
    her ne kadar 3'lü defans ve çılgın adamın teorileri heyacan uyandırsa da oldukça riskli bir hocadır. hele ki tarihinin en pahalı kodarosunu kurmuş galatasaray'ımın sportif başarıya bu kadar ihtiyaç duyduğu bir ortamda, bu hocayla çalışmak ve olası başarısızlık durumunda katastrofik sonuçlar doğurabilir.

    güney amerika dışında çalıştırdığı takım sadece atletic bilbao ve başarılı olmuş sayılmaz. şimdiye kadar hep ispanyolca konuşulan takımları çalıştırmış ve sanıyorum felipe melo'dan başka takım çalıştırmış değil. devamlı pres yaparak oynattığı futbol ne kadar heyecan uyandırsa da yaş ortalaması 30 olan takımımızın ayak uydurabileceği süpheli. hal hazırda zaten takım hemen 1-2 atıyım sonra rolantiye alıyım derdine sene başından beri ve maç sonlarında oyunu rakibe ister istemez vermekte.

    her ne kadar galatasaray takımının en iyi 3'lü savunma oynayacağını düşünsem de, benim kendisi ile ilgili endişelerim fazla. bu takımın bu sene ilacı mustafa denizli olur, seneye biraz gençleştirilen takıma bielsa cuk olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın