• 2961
    fatih terim'in ayrılmasıyla teknik direktörsüz kalan takımım. bu durum elbet tüm galatasaraylıları üzdü. şimdi olan oldu deyip de kestirmek istemiyorum, ama bazı gerçekler var unutulmaması gereken.

    dikkatinizi çekmek istiyorum. galatasaray mayıs ayından bu yana hedef haline gelmişti zaten, özellikle medya ve tff tarafından. ha bu muhteşem ikili her zaman bizim alyhimize karar ve yayınlar yaptılar zaten. eyvallah. ama biraz gözünüzü açın da bakın. önce seçim krizi, sonra burak yılmaz krizi, sonra fatih terim krizi ve şimdi de ünal aysal krizi.

    fatih terim gitti evet. ama fatih terim'i zamanında hedef gösteren medya ve tff bir anda onu savunur pozisyona geçti ve hedef ünal aysal oldu. fatih hoca haklı ya da haksız o önemli değil. birileri galatasaray'ı hedef alıyor. buna maalesef taraftarımız da tuz biber ekiyor.

    zaman kenetlenme zamanı artık. fatih terim yok, gelmeyecek. isterim takımın başında olsun, ama artık maalesef yok. şu durumda bizi vurmak isteyenlerin de amacına ulaşmalarını sağlamayalım.

    ekleme: protestolar da yerinde ve zamanında olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın