resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 3898
    fatih terim operasyonunu başarıyla yerine getirildi. onun açıkça yapılmış bir milli görev teklifini milli duygularla ya da yarattığı imaja ters düşmemek için ya da egosu izin vermediği için reddemeyeceğini bilenler, medyadaki güçlerini de kullanarak fatih terimi galatasaraydan kopardılar. yok ünal aysal demirörene ben zaten istemiyorum fatihi, ocakta da şöyle yaparım böyle ederim demiş, yok sneijder terimi şikayet etmiş vesaire bir sürü masallar yazılıp çizildi. düne kadar terimi asıp kesen medya bugün terimden çok terimci oluverdi. halbuki bu süreçte hataların hepsini hoca yaptı. yönetim ise en doğru kararı verdi. galatasarayı çalıştırırken, gitti şikecilerin bozacısı, karanlıkta kafamıza kupa fırlatan tüpçüyle masaya oturdu, yetmedi el sıkıştı. yönetim hemen hamlesini yaptı, önüne 2 yıllık sözleşme koydu. hoca birilerinin içi rahat edecek diye imza atmam dedi. o birileri sadece yönetim değildi ki. asıl içi rahat edecek olan taraftardı. asıl rahat edecek olan camiaydı. çünkü medya masalları bitecek galatasaray camiası önünü görecekti. ama malesef o meşhur ego fatih terimi yönetmeye başladı yine. altı yemiş bir takımın hocasına sözleşmeyi imzalaması için, ikna etmek için bizzat başkan aradı, o telefonlara çıkmadı ve böylece galatasaray operasyonunun ilk ayağı tamamlanmış oldu.

    şimdi sırada ikinci ayak var. onu gerçekleştirmek ise birinciden daha kolay olacak gördüğüm kadarıyla. çünkü o operasyon için biz, beyni alınmış taraftar güruhu yeterliyiz. kenetleneceğimize, bölünüyoruz. kimse merak etmiyor mesela neden sneijderle ilgili haberlerde patlama var? yok eboue sneijdere bağırmış, snijder terimi şikayet etmiş? neden her maçtan sonra sadece galatasarayın kötülüğünü istediğini bildiğimiz adamlar sneijderin bu onbirde işi yok diyor? neden selçuk valizini toplamış? neden drogba isyan etti haberleri var? çünkü bu transferlerin hepsi vizyon transferi ve gerçekleştiren adam da ünal aysal. asıl hedefte o var, sneijder gibi 11'i bile haketmeyen bir futbolcu için fatih terimi kovdu diyecekler. terimi kovdu yıldızlar yuvadan uçuyor diyecekler. biz beyni alınmış güruh zaten dünden hazırız yönetim istifa diye bağırmaya, başladık da zaten. böylece operasyonun ikinci ayağını da başarıyla uygulayacaklar ve ünal aysal da gidecek.

    sadece not düşmek için şunu da ekleyeyim. fatih terime milli takım teklifini götürme fikrinin aziz yıldırımdan çıktığı lafları dönmüştü bir ara.
App Store'dan indirin Google Play'den alın