resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 3887
    kendisine ve galatasaray'a vefasızlık üzerinden eleştiri getirenlerin; fatih terim'in yıldırım demirören ve ünal aysal karşısındaki duruş davranış ve sözlerini vefasızlık ve çelişki olarak görmemeleri, gerçekten körlüktür. fatih terim sevgisi güzel birşey olsa da, bu büyük ikilemi ıskalamamak lazım.

    fatih hoca, milli takım sürecinde yıldırım demirören ve federasyona gösterdiği kolaylığın %1'ini bile galatasaray yönetimine göstermemiştir. çağrıları ve soruları cevapsız bırakmış, bir türlü uzlaşmaya yanaşmamıştır. galatasaray'a ve galatasaray yönetimine karşı sorumluysan, sorumluluklarının gereğini yerine getirmelisin, adın ne olursa olsun..

    unal aysal'a sallayanları anlayabiliyorum. büyük bir hayalkırıklığı içerisindeler. ama oturup sakin kafayla tekrar düşunmeleri gerekiyor. kamuda, özel sektörde, üretimlerde, işletmelerde eğitimde, guvenlikte vs vs.. kısaca iş ve çalısma hayatinda hangi pozisyon imtiyazlıdır? astın, üstünün çağrılarını dikkate almaması, uzlaşmaya yanaşmaması, kendisini yönetimler üstü görmesi ne gibi sonuclar doğurur?
App Store'dan indirin Google Play'den alın