• 79
    çok süper hamleydi amk. iki ucu boklu değnekti di mi? neymiş efendim fatih terim bu teklifi kabul etmeseymiş "vatan haini, milli duygulardan uzak" vs. denecekmiş de mecbur kalmış kıramamış geri çevirememiş. yavaş. kabul etseymiş de milli takım uğruna galatasaray futbol takımını riske etmiş olacaktı ki oldu da, hem de fazlasıyla oldu. kendisi milli takım kampında olduğu için takımı antalya maçına hazırlayamadı ve hemen akabinde real madrid'den evimizde 6 yedik. bu iki olay arasında bir bağ olduğunu düşünüyorum. bir bağ var. tüpçüyle anlaşıp o imzayı atan fatih terim'di ve sportif açıdan şu kötü durum ile bu olay arasında bir bağ var diyorum. bir birey, bağımsız bir karakter olarak da tff'nin yörüngesine girmesinden beri de gıcığım, öfkeliyim, uyuzum, ne derseniz deyin artık. milli takım mevzusu olmasaydı ligde 10. dahi olsak desteği esirgemezdim allah belamı versin ama sırıta sırıta göz göre göre bizim takımı sattı yani egosu için, takım da sıçtı sonra. ben bu görüşteyim. bir galatasaray taraftarı olarak fatih terim'in milli takım çalıştırma sevdası yüzünden galatasaray futbol takımına zarar vermesini niçin sineye çekmek veya makul karşılamak mecburiyetindeyim? ünal aysal bu zararın daha da kötü sonuçlar doğuracağı ve takımı iyice zayıflatacağı kanaatine varıp erken müdahalede bulunmuş olamaz mı?

    (bkz: #1304246)

    fatih terim'in gönderiliş biçimine yönelik eleştirilere katılmakla beraber bazen olur böyle şeyler diyorum. kendisi tff tff diye ortalığı yakıp yıkarken nasıl sonra gidip vatan millet sakarya edebiyatı yapıp paşa paşa imza attı, el sıkıştı, can ciğer oldu, mavi boncuk dağıttı, gülümsedi vs. demek ki oluyormuş yani spor camiasında böyle garip olaylar. şu an için önümüze bakmaktan başka yapacağımız bir şey yok.

    dünya tarihi boyunca nice ulu liderler saçmalamıştır, insanız çünkü her şeyden önce... özellikle de uzun iktidarlarda ve arka arkaya gelen başarılar sonucu bu saçmalama sanrıları baş gösterir. fatih terim'in milli takım konusunda saçmaladığını düşünüyorum, hem de bizim takımı yerle yeksan etmek pahasına. o dönem alman halkının çoğunluğunun desteğini alan bir lider de ağır saçmalamıştı, bugün iktidarda 10. yılını devirmiş olan şahıs da saçma sapan davranıyor... oluyor yani insanız çünkü put değiliz. sezona süper kupa ve emirates cup ile başlayıp galatasaray kariyerindeki bilmem kaçıncı kupaları kaldırıp bizi göklere çıkaran da fatih terim, birkaç hafta sonra tüpçüyle ittifak pozu veren de... başkaları bunu mantıklı gerekçeler dahilinde değerlendirip kabul edebilir, ben şahsen yediremiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın