• 25
    ünal aysal'ın restinin ardından bizim tanıdığımız fatih terim geri kaçmaz. aynı şekilde cevap verir. malesef verir. bu işin 48 saat içinde çözülmesine gerek kalmadı, ünal aysal bu sözleri söyledikten sonra fatih terim değil 48 saat 1 dakika bile düşünmemiştir. ayrılık gözüküyor, çok üzülüyorum. ne kadar son zaman da hocaya kırılsa da bu kalp, yemin ederim güzel geçen günüm berbat oluyor.

    ü.aysal ne kadar başarılı olursa olsun, 2 senedir fatih terim'i hazmedemedi. belki hoca ayrılacak, bu sene yine şampiyon olacağız belki cl'de de iyi işler yapacak takım ama, sen hocayı en iyi döneminde küstürdün ya, senin de alacağın olsun. 100.yılında galatasaray'ın başında olmak bize nasip değilmiş sözlerini hala sindirememişken ben, sen ömrünü galatasaray'a adamış, ofisinde galatasaray'ın 4 yıldızlı logosu olan adama bunu yapamazsın.

    ha bir de hoca ayrıldıktan sonra işlerin terse dönme ihtimali de var, olur ya hani, kötü sonuçlar gelirse ardı ardına getirdiğin hocayla el ele gider aysal da bu kulüpten. kazananı olmaz bu işin. ne ulan bu rest çekmeler? çeliktepe cengizhan lisesine çevirdiniz kulübü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın