• 7
    kurdukları kadroyu teknik bir tanım, yorum veya açıklama ile zenginleştirdikleri vakit sözlüğe futbol namına gerçek anlamda bir şeyler kattıklarını düşündüğüm, öte yandan ideal ilk on bir, sözlük yazarlarının en iyi 11'leri vs. dışındaki başlıklara, özellikle de maç başlıklarına sadece ama sadece pislik bir ilk on bir koydukları vakit ise sözlüğün orta yerine patır patır sıçtıklarını düşündüğüm yazar kardeşlerimiz, dostlarımız, anamız, bacımız, yarimiz...

    "fatih terim'in aşağıdaki ilk on bir ile çıkacağını düşündüğüm maçtır" böyle tanım olmaz. bu cümle tanım kisvesi altındaki bir boş cümledir. sebep? neden öyle çıkacakmış? kaynak oturma organı falan sanırım. oysa şöyle iki kısa cümleyle o kadro meşru kılınsa, biz okuyucuların da vakit ayırdığına değse ama yok, fikir özgürlüğü denen bir şey var ya, bu uğurda sırf bazı genç bünyeler rahatlasın, içlerindeki teknik direktörlük aşkı bir nebze tutuşsun diye formatı sikip atmak dahi serbest.

    "fikirlirimizi bilirtiyiriz" kedi canınızı sizin. yukarıda sözünü ettiğim başlıklar dışındaki bir yerde sadece ve sadece kadro kurmak fikir belirtmek değil anket başlık/entry'nin bire bir kopyası olan niteliksiz bir ifade kapsamına girmektedir. uyduruk bir tanım eklenirse her ne kadar kurallara uygun hale getirilmiş olsa da bana göre niteliksizlik değişmemektedir. rahatsızlık bunun rahatsızlığı işte, maç başlığında onlarca aptal saptal boş entry. adam gibi analiz yapan oldu da taksim'de sallandırdık sanki, tam olarak neyin eleştirildiğini idrak etmeden bu arkadaşlar bence hiç savunmaya geçmeyip önce kendilerine bir çeki düzen versinler. sözlükte taşak geçmek, kafamıza göre içimizi dökmek elbette güzel şeyler ama en nihayetinde galatasaray sözlük bir forum değildir ve sözlük yazarlığının kendi içerisinde bazı ciddiyet sınırları vardır.

    gelin sadece kadro kurmakla kalmayın sonrasında bir de yorum yapın, güzel poponuzu biraz daha terletip okuyuculara bir şey katma gayreti içinde olun. burası sizin karalama tahtanız, defter arkanız değil, sosyal bir ortam. amaç içinizi dökmekten çok insanlara bir fikir, bir düşünce, bir bilgi katmak olsun.

    http://this11.com/boards/abFx9kFaje.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın