• 57
    ünal aysal'ın başkan olmasıyla enteresan şeyler yaşanan şirket.

    ünal aysal'ın başkan seçilmesiyle haziran 2012'de gerçekleştirilen bu operasyonda şirket, sermayesini 400 bedelli artırarak 13,940,422 tl'ye yükseltti. hisse başına rüçhan hakkını da 1 tl yerine 25 tl'den kullandırıp 278.8 milyon tl kaynak topladı.

    mevcut locaların satışından yaklaşık 150 milyon lira gelir elde edildi, ayrıca son iki senedir 45,000 üzerinde kombine satılarak türkiye kombie rekorları kuruldu.

    hisse senedi satışları sonucunda galatasaray sportif a.ş. 160 milyon lira gelir elde ediyor,

    sponsorluk gelirlerinde ülker ile 18 milyon 400 bin liralık, gm ile 3 milyon 750 bin euro, opel ile 4 milyon euro, yandex ile 2,5 milyon dolar, bunların dışında, ets, nikon, medical park, gnc, hcl me, denizbank, pegasus, power plate, johnson diversey, türk telekom, daikin ve adını hatırlamadığımız bir çok marka ile imzalanan milyon euroluk anlaşmalar var.

    bugün gazetelerden okuyorum kulüpte nakit sıkıntısı var. sadece son iki sezon şampiyon olmamız ve şampiyonlar ligine katılıp çeyrek final oynamamız, yayın gelirleri falan filan 200 milyon lira civarı iken bana hiç inandırıcı gelmedi bu olay.

    tahminlerimde yanılmıyorsam kulüp elde ettiği gelirlerle bir çok avrupa kulübünden bile öndedir. hal böyleyken işin içinde farklı birşeyler olduğu, gelirlerin gizlendiğini düşünüyorum. ilertleyen zamanlarda kongre öncesi surumun nasıl düzeltildiğinin reklamını yapabilmek için şu anda kara bir tablo çizilmekte, hisse senetleri bedelli sermaye artırımının baskısı altında 130 liralardan 24 liralara gerilemekte, bir çok küçük yatırımcı çok ciddi zararlarla mücadele etmektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın